KVN

En skole for alle!

KVN

videregående skole

KVN er en privat videregående skole i Nesna kommune i Nordland. Skolen tar opp elever fra hele landet, også elever uten ungdomsrett. KVN har studieretningene Studieforberedende, Helse- og oppvekstfag, IKT-servicefag og Påbygging. KVN har blitt kåret til den skolen i Nordland hvor elevene trives best. Vi har ikke noe internat ved KVN, men det finnes rikelig med hybler og leiligheter til leie for elevene. Skolen har en rekke trivselstiltak for elevene og vi tilbyr leksekafe to kvelder i uken, hvor du kan møte andre elever og få hjelp til lekser og innleveringer av lærere.

Du kan finne ut mer om KVN på vårt ordinære nettsted.

 • Krakow

  Hvert år reiser alle VG2-elevene til Krakow i Polen, hvor vi bor på hotell midt i byen. Her utforsker vi den vakre byen, Saltgruvene, butikkene og resturantene. Vi reiser til Auswitch en av dagene. Turen er gratis.
 • Rabothytta

  Førsteårselevene reiser vanligvis til Rabothytta på "bli kjent"-tur. Hytta eies av Turistforeningen og er en av de mest spetakulære hyttene deres. Rabothytta ligger ved Okstindan, i et område preget av breene og de høye tindene. Det tar omtrent 2 timer å gå til hytta.
 • Andre turer

  Det arrangeres en rekke andre turer og utflukter i løpet av skoleåret. Helgeland byr på en rekke flotte turmål vi kan benytte!
 • Skidag

  Hvert år reiser vi enten til alpinanleggene i Hemavan i Sverige eller Skillevollen i Mo i Rana. Det arrangeres også ski/vinteraktiviteter for de som ikke ønsker å delta på alpinturen.

Kunnskap

KVN er ikke en stor skole hvor elevene "forsvinner i mengden". På KVN kjenner alle hverandre. Vi har høyt utdannede og erfarne lærere, som legger stor vekt på at akkurat du skal lykkes med skolegangen din, samtidig som du har mulighet til en aktiv fritid sammen med gode venner.

Verdier

På KVN skapes et nytt fellesskap med ulike meninger, kulturer og religioner- her vil du få plass til å vokse. Vi ønsker en skole der meninger brytes og svar søkes. Hos oss kan du komme akkurat som du er!

Nærhet

På Nesna bor de aller fleste innenfor en 5-10 minutters spasertur. Det fører til en uvanlig nærhet, når ikke de andre elevene bor langt unna i hver sin bydel. I nærhet til skolen finner du svømmehall, idrettshall, treningsstudio, skytehall, kunstgressbaner, turløyper i naturen, restauranter, kafer og mye mer!

KVN IKT med e-sport